Economia
Economia 29/06/2011

Mark Zuckerberg ja és més ric que Steve Jobs i els fundadors de Google

El fundador de Facebook hauria augmentat la seva fortuna fins a uns 12.500 milions d'euros. El jove, de 27 anys, se situa com la tercera persona de l'àmbit tecnològic més rica, per darrere de Bill Gates i Larry Ellison, cofundador i director executiu d'Oracle

Redacció
1 min

BarcelonaEl fundador i CEO de Facebook, Mark Zuckerberg ha aconseguit augmentar la seva fortuna fins a 18.000 milions de dòlars (uns 12.500 milions d'euros), fet que el situa a la llista de les persones de l'àmbit tecnològic més riques del món, per davant d'Steve Jobs i els fundadors de Google, Sergey Brin i Larry Page.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons publica la revista Forbes, Facebook ha realitzat una venda de 225.000 accions al fons d'inversió GSV Capital, que ha pagat un total de 7,32 milions de dòlars (uns 5,1 milions d'euros). L'operació ha suposat que la valoració de la xarxa social hagi augmentat fins als 70.000 milions de dòlars (uns 48.700 milions d'euros).

La transacció ha augmentat la fortuna dels principals accionistes de Facebook -Dustin Moskovitz, Eduardo Saverin, Sean Parker, Peter Thiel i Yuri Milner -, però el més beneficiat hauria sigut el propi Zuckerberg.

Les últimes dades de Forbes situen el CEO de Facebook com la tercera persona més rica de l'àmbit tecnològic, només per darrere de Bill Gates i Larry Ellison, cofundador i director executiu d'Oracle.

stats