Economia 28/02/2012

Mas viatja al Marroc amb dos-cents empresaris

És la delegació d'empresaris més gran que ha acompanyat un president català. Es desplaçaran fins a Rabat, Casablanca i Tànger amb l'objectiu d'obrir noves oportunitats econòmiques

Ara
1 min

BarcelonaArtur Mas marxa aquest dimarts a la tarda cap al Marroc en el seu primer viatge oficial, acompanyat per una representació de l'empresariat català. S'hi estaran fins divendres.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El viatge és ambiciós i té contingut econòmic, sense descuidar les relacions polítiques amb un país en creixement però amb assumptes per resoldre, com la democratització o el conflicte del Sàhara. El president visitarà Rabat, Casablanca i Tànger amb tres consellers (els de Territori, Empresa i Agricultura) i la delegació d'empresaris més gran, vora dos-cents, que ha acompanyat mai un president català. Els directius busquen obrir portes i presentar nous projectes d'expansió.

Mas sempre ha vinculat la política exterior amb la recuperació econòmica, però no deixa de banda nous projectes de cooperació i desenvolupament. Per això es reunirà amb el president del Marroc i amb diversos dels seus ministres, per establir noves relacions.

stats