EMPRESES
Economia 11/03/2011

Martinsa supera el concurs de creditors després de l'aprovació del pla de pagaments

El Jutjat del Mercantil número 1 de A Coruña ha aprovat el pla de Martinsa-Fadesa per pagar els seus 7.200 milions de deute en un termini de fins a deu anys

Efe
1 min

MadridMartinsa Fadesa ha aconseguit el 73,69% dels creditors al pla per pagar el seu deute en deu anys, molt per sobre del 50% exigit legalment, amb la qual cosa es garanteix superar el seu concurs de creditors, el més gran de la història empresarial espanyola.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El grup immobiliari que controla i presideix Fernando Martín sortirà de l'antiga suspensió de pagaments pagaments dos anys i mig després que es declarés insolvent amb un passiu d'uns 7.000 milions d'euros.

En concret, segons el decret de proclamació del resultat de la votació de la proposta de conveni emès pel Jutjat Mercantil A Corunya, el pla de pagament de Martinsa va registrar el vot favorable de creditors que representen el 73,69% del passiu ordinari de la immobiliària. Només es va mostrar en contra un creditor que suposa el 0,03% del deute. El percentatge d'acceptació és així molt superior al del 50% que la Llei Concursal requereix per aprovar un conveni de creditors, fet que suposa la superació d'un concurs.

No obstant això, la declaració oficial de l'aixecament de la tutela judicial de Martinsa no es produirà fins d'aquí a unes setmanes.

stats