Economia 31/05/2012

Mas, sobre Bankia: "Al que ho ha fet pitjor no se li pot donar el premi de la concentració"

El president de la Generalitat assegura que "s'ha actuat tard, quan la crisi va a pitjor i hi ha més afectació sobre la gent"

Ignasi Pujol
1 min

SitgesEl president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha referit aquest dijous en el seu discurs d'obertura de les jornades del Cercle d'Economia a Sitges al rescat de Bankia per part del govern espanyol. Mas ha dit que "s'ha actuat tard, quan la crisi va a pitjor i hi ha més afectació sobre la gent".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Sobre la possibilitat de crear un gran banc que agrupi les participacions financeres de l'Estat (entre les quals figura CatalunyaCaixa), Mas ha remarcat que "al que ho ha fet pitjor no se li pot donar el premi de la concentració, no s'entendria que acabés amb una absorció d'entitats financeres sota el paraigua de la que ha estat pitjor gestionada. Per això, hem insistit que hi hagi marques separades i, quan venguin, ja parlarem de tot plegat".

"La comissió d'investigació de Bankia no em sembla el tema més important, ja que les comissions parlamentàries acostumen a servir per no investigar res", ha comentat el president.

stats