Publicitat
Publicitat

Mas, sobre Bankia: "Al que ho ha fet pitjor no se li pot donar el premi de la concentració"

El president de la Generalitat assegura que "s'ha actuat tard, quan la crisi va a pitjor i hi ha més afectació sobre la gent"

El president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha referit aquest dijous en el seu discurs d'obertura de les jornades del Cercle d'Economia a Sitges al rescat de Bankia per part del govern espanyol. Mas ha dit que "s'ha actuat tard, quan la crisi va a pitjor i hi ha més afectació sobre la gent".

Sobre la possibilitat de crear un gran banc que agrupi les participacions financeres de l'Estat (entre les quals figura CatalunyaCaixa), Mas ha remarcat que "al que ho ha fet pitjor no se li pot donar el premi de la concentració, no s'entendria que acabés amb una absorció d'entitats financeres sota el paraigua de la que ha estat pitjor gestionada. Per això, hem insistit que hi hagi marques separades i, quan venguin, ja parlarem de tot plegat".

"La comissió d'investigació de Bankia no em sembla el tema més important, ja que les comissions parlamentàries acostumen a servir per no investigar res", ha comentat el president.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT