ECONOMIA
Economia 30/07/2011

Mas-Colell demana no ser alarmista amb la situació financera dels ajuntaments catalans

El conseller d'Economia assegura que el cas de l'ajuntament de Moià, que s'ha declarat en fallida, és "singular" i té a veure amb el fet que el municipi està "isolat"

Acn
1 min
El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell / ACN

Sant Esteve de PalautorderaEl conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha fet una crida a no ser alarmista amb la situació financera actual dels ajuntaments catalans, tot i que ha admès que “hi ha ajuntaments amb més dificultats que d'altres”. El conseller s'ha referit a la situació del consistori de Moià, que s'ha declarat en fallida, i ha dit que fa molt de temps que el problema d'aquest municipi "és singular". Segons Mas-Colell, el problema de Moià és que "està isolat des de fa bastant de temps".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El conseller ha remarcat que hi ha ajuntaments que viuen un panorama viable. Segons ell, és cert que la situació dels governs locals "és delicada, com ho és també la dels governs autonòmics o de l'Estat". “Si es posen els ajuntaments en fila des de la millor situació econòmica fins a la més problemàtica, n'hi ha un que és a baix de tot, i aquest és una preocupació, però s'ha de veure el global i entre tots gestionarem el tema de Moià i dels altres municipis catalans", ha dit Mas-Colell.

stats