ECONOMIA
Economia 15/04/2011

Mas recorre a l'elit empresarial per diagnosticar l'economia del país

El president es reuneix amb els 180 principals empresaris del país per “intercanviar impressions sobre l'estat actual i futur de l'economia catalana"

Redacció
1 min

BarcelonaL'endemà que els sindicats portessin milers de treballadors públics a la plaça de Sant Jaume per protestar contra les retallades, el president de la Generalitat, Artur Mas, es reuneix a primera hora d'aquest divendres amb 180 empresaris catalans amb qui vol "intercanviar impressions sobre l'estat actual i futur de l'economia catalana", segons informa un comunicat del Govern. Mas vol captar de primera mà l'estat de cadascun dels sectors, les seves preocupacions i propostes.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El secretari general de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, acompanyarà Mas a la trobada, organitzada per l'escola de negocis Esade. D'entre els membres de l'executiu català també hi assistiran els consellers d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i el d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, acompanyats dels directors generals dels seus departaments. La reunió té lloc a la seu de l'escola de negocis, a l'avinguda de Pedralbes de Barcelona, des de les 8.30 hores.

Per part dels empresaris, acudiran a la reunió els presidents i consellers delegats de les principals empreses catalanes, entre els quals hi ha importants multinacionals de diversos sectors. Entre els assistents hi ha el president d'Abertis i del Consell Assessor per a la Recuperació Econòmica i el Creixement, Salvador Alemany, que va elaborar un informe per preparar la cimera anticrisi, document que el Govern va ignorar. També hi assistiran el president del Banc Sabadell, Josep Oliu, el de Gas Natural Fenosa, Salvador Gabarró, o el del Barça, Sandro Rosell. A més hi haurà representants de companyies com Codorniu, Seat o Spanair.

stats