EMPRESES
Economia 09/09/2011

Ruiz-Mateos ven les empreses de Nueva Rumasa al fons Back in Business

La família haurà de comunicar a la justícia el canvi de titularitat de les accions, ja que moltes de les companyies del grup es troben en situació concursal, entre elles la catalana Cacaolat

Redacció / Efe
1 min
Ruíz-Mateos, president del conglomerat empresarial Nueva Rumasa

BarcelonaLa família Ruiz-Mateos ha venut les empreses de Nueva Rumasa al grup d'inversors Back in Business. L'operació està xifrada en 1.500 milions d'euros, però no reportarà cap tipus de benefici a la família.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Un dels fills de José María Ruiz-Mateos, Álvaro Ruiz-Mateos, ha enviat una carta a alguna de les empreses del grup que es troben en situació de concurs de creditors, l'antiga suspensió de pagaments. En aquesta carta s'explica que la família "s'ha vist obligada a vendre" després "d'haver sigut apartada de la gestió de moltes de les companyies del grup, sense tenir accés a la informació i sense capacitat de decisió".

Ara, la família haurà de comunicar a la justícia el canvi de titularitat de les accions, ja que moltes de les companyies del grup es troben en situació concursal, entre elles la catalana Cacaolat. El jutjat va retirar a la família Ruiz-Mateos l'administració de l'empresa de batuts. Durant aquest mes s'espera conèixer quin dels interessats a comprar la companyia se l'acaba quedant.

stats