El cap de McDonald's, acomiadat per mantenir una relació sentimental amb una treballadora

El càrrec l'ocuparà l'actual president de l'empresa als Estats Units, Chris Kempczinski

La junta directiva de McDonald's ha acomiadat el conseller delegat de la companyia per mantenir una relació sentimental amb una treballadora. La decisió es deu a un principi de la política de la companyia pel qual estan prohibides les relacions romàntiques entre directius i subordinats directes o indirectes, cosa que, en paraules de la mateixa empresa, demostra "poc seny". 

Steve Easterbrook, el directiu en qüestió, va enviar ahir un correu electrònic a la plantilla en què reconeixia la relació i, així mateix, que havia sigut un error. "Segons els valors de l'empresa, estic d'acord amb la junta que és moment per a mi per girar full", va escriure el fins ahir conseller delegat de McDonald's en el comunicat. A partir d'ara, explica The Wall Street Journal, ocuparà el càrrec l'actual president de McDonald's als Estats Units, Chris Kempczinski. 

Kempczinski ha assegurat que mantindrà el mateix enfocament que Easterbrook quant a l'aposta per la tecnologia i que està convençut que les inversions de la companyia donaran els seus fruits. El nou conseller delegat ha dit als inversors que poden sentir-se segurs amb la successió i que la seva intenció és escoltar els clients.