AUDIOVISUAL
Economia 18/01/2011

Mediapro arriba a un acord amb els seus creditors per sortir del concurs

El pagament íntegre del deute amb Sogecable es pagarà en 35 mesos

Redacció
1 min

BarcelonaL'empresa Mediaproducción SL (Mediapro) ha arribat a un acord amb els seus creditors per sortir del concurs de creditors en els pròxims mesos, que va ser sol·licitat voluntàriament per la companyia el mes de juny passat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons ha informat avui Mediapro, s'ha aprovat la Proposta Anticipada de Conveni (PAC) a la qual només s'ha oposat el grup Prisa i que ha comptat amb el suport majoritari de les entitats financeres. El conflicte s'emmarca en la guerra pels drets televisius del futbol.

Les votacions per aprovar la PAC es van tancar el mes de desembre passat i el conveni preveu el pagament íntegre del deute ordinari (amb Sogecable) en un termini de 35 mesos i sense quitacions.

Després d'arribar a aquest acord amb els seus creditors Mediaproducción sortirà en els pròxims mesos del concurs de creditors.

L'empresa Mediaproducción, especialitzada en la gestió dels drets audiovisuals del futbol, va sol·licitar l'obertura de concurs de creditors el 16 de juny passat i va acusar Sogecable d'un "greu" incompliment contractual, en no complir les seves obligacions de pagament.

stats