Publicitat
Publicitat

Mena diu que hi ha països interessats a invertir recursos públics al Barcelona World

El conseller d'Empresa i Ocupació assegura que els països que estaran representats en les sis àrees temàtiques veuen el complex com un "aparador al món"

El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha reconegut avui que hi ha països "interessats" en invertir al Barcelona World, ja que hi estaran representats en alguna de les sis àrees del complex, que recrearà diferents zones del món.

Segons ha explicat en roda de premsa aquest dijous, l'interès dels països per abocar recursos públics està lligat a que hi veuen l'oportunitat de tenir un "aparador al món".

Barcelona World recrearà Europa, Rússia, la Índia, la Xina, el Brasil i els Estats Units, segons consta al projecte. Cadascuna de les àrees s'atorgaran a un inversor privat que serà l'encarregat d'arrossegar la resta d'inversors per construir i posar en marxa cadascuna de les àrees.

Es buscarà al màxim la fidelitat amb el lloc original, per la qual cosa es buscarà que els restaurants, zones d'oci i espectacles puguin contractar-se en origen, tot i que després el gruix d'ocupació acabi generant-se a Catalunya.

Mena ha afegit que al Govern li pertoca des de ja posar-se a treballar en l'atracció del turisme de congressos, "que sempre necessita de més antel·lació". L'Agència Catalana de Turisme es planteja una primera acció promocional al congrés de Londres que se celebrarà al desembre i que és referent mundial al sector.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT