Economia 13/02/2012

Mena avala la reforma laboral i confia que ajudi a reduir l'atur immerescut a Catalunya

El conseller d'Empresa i Ocupació del Govern reconeix que els canvis són profunds i espera resultats positius a mitjà termini

Ara
1 min

BarcelonaLa reforma laboral agrada al conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, el qual ha confiat en els seus efectes positius sobre el mercat de treball. "L'anterior marc condemnava a altes taxes d'atur que no mereixem", ha afegit.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El conseller ha corroborat les paraules del president de la Generalitat, Artur Mas, que ahir va dir que li agradava "la música" de la reforma i que ara caldrà veure'n els detalls.

Ha valorat que hi hagi un tràmit parlamentari per donar peu a esmenes i canvis, tot i reconèixer que no hi haurà variacions en res essencial del que ja hi ha damunt la taula.

Tot i reconèixer que algunes empreses poden optar a curt termini per acomiadar gràcies a l'abaratiment, ha insistit que l'objectiu de la reforma és justament el contrari, i que tots els treballadors mantenen els drets que ja tenien, la qual cosa no incentiva que perdin la feina.

"La prioritat de la reforma és la continuïtat del teixit empresarial", ha insistit, i donar eines perquè es puguin adaptar a situacions negatives com la d'ara.

stats