Mercadona inicia un nou servei de venda online a Barcelona

La cadena valenciana obre un nou magatzem amb una inversió de set milions d'euros

La cadena de supermercats Mercadona ha iniciat un nou servei de venda online a Barcelona, on ha establert un magatzem per donar servei a l'entrega a domicili d'aquestes compres.

Segons ha informat la companyia valenciana, la venda a través d'internet estarà disponible inicialment en quatre codis postals dels districtes de Sarrià - Sant Gervasi i les Corts, i s'anirà estenent gradualment a la resta de barris de la capital catalana.

Mercadona començarà al juny la venda per internet a Barcelona

Per dur a terme les entregues de les comandes, Mercadona disposarà d'una flota de 50 vehicles de repartiment. El preu per comanda serà de poc més de set euros i les entregues es faran cada dia de la setmana excepte els diumenges.

Barcelona és la segona ciutat on la cadena engega aquest servei de venda online amb entrega a domicili, després de València. La companyia preveu ampliar aquest servei a Madrid a partir de principis de l'any vinent per continuar posteriorment l'expansió a altres indrets de l'Estat.

El grup valencià també va començar a Catalunya la seva expansió estatal fora del País Valencià de la seva nova línia de menjar preparat, concretament en un supermercat a Cornellà de Llobregat.