Mercadona compra uns terrenys a Ripollet per al seu segon magatzem online a Catalunya

La cadena de supermercats valenciana obrirà un centre logístic de més de 25.600 metres quadrats

Mercadona ja ha signat la compra d'uns terrenys a Ripollet (Vallès Occidental) per instal·lar-hi un segon magatzem dedicat al negoci online de la cadena de supermercats i que se sumarà al que ja va anunciar a la Zona Franca, segons han confirmat a Europa Press fonts de la companyia. Aquesta segona instal·lació estarà operativa el 2022 i tindrà una extensió de més de 25.600 metres quadrats, 15.650 dels quals es destinaran a construir la plataforma logística online.

Aquest 'rusc' (així anomena Mercadona els seus centres logístics destinats al comerç electrònic) cobrirà la demanda de Barcelona i els municipis de la zona nord de l'àrea metropolitana. La companyia de logística australiana Goodman Group és la que completarà la construcció de la nau, però Mercadona l'haurà de condicionar per adaptar-la a la seva operativa.

La falta d’espai logístic amenaça el Black Friday

D'aquesta manera, Mercadona amplia els seus magatzems per al canal online després d'obrir el primer a València el 21 de maig amb una superfície d'uns 13.000 metres quadrats. Quan la cadena de supermercats va anunciar aquesta prova pilot, ja va apuntar que buscaria altres localitzacions en ciutats com Madrid i Barcelona per impulsar les vendes per internet.