Publicitat
Publicitat

El director general de Fira Barcelona: "Amb la capitalitat mundial del mòbil, Barcelona serà la protagonista del sector 365 dies l'any"

Agustí Cordón celebra que s'hagi desconvocat la vaga de treballadors de TMB

El director general de Fira Barcelona, Agustí Cordón, assegura que el Mobile World Congress (MWC) és una oportunitat única per situar Barcelona a l'epicentre de la tecnologia mòbil: "Amb la capitalitat mundial del mòbil, Barcelona serà la protagonista del sector 365 dies l'any", ha dit Cordón en declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', en què ha subratllat la "visibilitat" que el congrés donarà a la capital catalana, un fet que la convertirà en "el centre de mobilitat en general", ha subratllat. Per Cordón, el MWC esdevé la millor "plataforma de màrqueting" per a tots els projectes que impulsi a partir d'ara Barcelona.

El director general de Fira Barcelona també ha celebrat que s'hagi desconvocat la vaga de treballadors de TMB. "Estem molt satisfets perquè finalment s'hagi desconvocat la vaga de bus i metro i que no afecti al Mobile World Congress", ha dit Cordón.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT