TELECOMUNICACIONS
Economia 18/09/2012

El Mobile World Congress va camí del rècord

D.s.u.
1 min
El Mobile World Congress va camí del rècord

BARCELONA.Cinc mesos abans que Barcelona aculli la primera edició del Mobile World Congress com a capital mundial del mòbil, ja hi ha més superfície d'exposició contractada que en l'anterior edició, segons van explicar ahir el vicepresident i el director general de la Fundació Barcelona Mobile World Capital, Agustí Cordón i Ginés Alarcón.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aquest 2013 el congrés abandonarà el recinte de Fira de Barcelona de Montjuïc, que s'ha quedat petit, i es traslladarà a les instal·lacions de Gran Via, a l'Hospitalet. Les companyies tindran 240.000 metres quadrats bruts de superfície, molt per sobre dels 110.000 de l'antic recinte, i això ha possibilitat que els expositors habituals de l'esdeveniment hagin pogut contractar estands molt més grans per al congrés, que es farà del 25 al 28 de febrer.

Capital mundial

Alarcón va explicar que el fet que Barcelona sigui capital mundial del mòbil ha tingut un "efecte crida" i fins a tres empreses de telecomunicacions ja s'han instal·lat a la ciutat. A més, la Fundació manté converses amb un centenar d'empreses més. Pel que fa al calendari, Cordón va dir que abans del febrer ja hi haurà en marxa el hub d'empreses que treballaran en projectes mòbils sota el paraigua de la Mobile World Capital, tot i que no n'han decidit la seu. L'edició de l'any passat va aplegar 70.000 persones a Barcelona.

stats