FIRES
Economia 22/07/2011

Barcelona serà la seu del Mobile World Congress fins al 2018

La ciutat ha aconseguit imposar-se a París, Milà i Munic per ser la capital mundial de la telefonia mòbil cinc anys més

Redacció
1 min

BarcelonaLa ciutat de Barcelona ha renovat per tornar a ser l'organitzadora entre els anys 2013 i 2018 del Mobile World Congress, el congrés de mòbils més important d'Europa, segons han avançat a Efe fonts de GSMA, entitat organitzadora de l'esdeveniment.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En una reunió mantinguda avui a Londres pels membres de GSMA, on estan representades totes les empreses més grans del món de les telecomunicacions, s'ha optat per continuar amb l'oferta de Barcelona en detriment de les altres ciutats que competien, París, Munic i Milà.

La decisió, que està previst que es faci pública aquesta tarda, és una excel·lent notícia tant per al turisme de negocis de la ciutat com per a Fira de Barcelona, que és soci de l'organització.

La candidatura de Barcelona ha tingut des del principi molts números de ser l'escollida per seguir acollint el congrés, que va néixer a la ciutat el 2006 i que ha crescut any rere any amb el boom de les tecnologies de telefonia mòbil.

La darrera cita, al mes de febrer, va atraure a Catalunya alts directius de gegants com Microsoft i Nokia, i va rebre més de 55.000 professionals del sector d'arreu del món.

Fira de Barcelona, Turisme de Barcelona, l'Ajuntament i la Generalitat s'han bolcat des del principi per aconseguir retenir la cita fins al 2018, no només per la volada que té i les possibilitats que obre a la ciutat, sinó també per les xifres d'impacte econòmic que deixa: entre 225 i 250 milions d'euros.

stats