Publicitat
Publicitat

ECONOMIA

El Mobile Word Congress expulsa l'empresa russa que feia servir dones de companyia com a esquer

L'operadora de telecomunicacions CBOSS va convidar alguns assistents a fer una "inspecció profunda de les tendències del mercat de les telecomunicacions" en un "sopar romàntic" amb una de les dones

El grup GSM, que organitza el Mobile World Congress de Barcelona, ha comunicat a l'empresa russa CBOSS que no podrà exposar l'any que ve al saló després d'haver vulnerat el reglament del congrés. Aquests dies s'ha sabut que l'empresa, proveïdora de sistemes de gestió per a operadores de telecomunicació, fa servir joves com a ham per atraure visitants al seu estand, situat aquest any a l'entrada principal de la Fira de Barcelona. GSM ha informat de la decisió en un tuit.

Segons va publicar aquest dilluns el diari britànic 'The Telegraph', els visitants del Mobile World Congress van ser induïts a participar en reunions de negocis amb "xampany , caviar i una noia guapa ". El diari afegeix que l' operador rus va contractar dones de companyia com a incentiu per als possibles socis de negocis . Els delegats d'aquesta indústria, dominada per homes, van ser convidats a una " inspecció profunda de les tendències del mercat de les telecomunicacions " amb un " sopar romàntic " amb una de les dones .

Més continguts de