ECONOMIA
Economia 16/02/2012

Els treballadors de TMB no es presenten a la reunió amb la direcció per parlar de la vaga

Els representants de la plantilla al·leguen que hi havia d'haver un representant de l'autoritat laboral perquè hi ha una mobilització convocada

Acn
1 min

BarcelonaLes dues reunions que s'havien de celebrar aquest dijous al matí entre la direcció de TMB i representants dels treballadors, una a Santa Eulàlia amb treballadors del metro i l'altra a Montjuïc amb els d'autobús, s'han suspès perquè els sindicats no s'hi han presentat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El motiu que han al·legat és que a aquestes trobades hi havia d'haver present un representant de l'autoritat laboral de la Generalitat, atès que hi ha una vaga convocada.

Des de la direcció, en canvi, expliquen que aquestes reunions estaven convocades abans que s'anunciés la vaga i que, per tant, es podien celebrar sense la presència d'aquesta figura. També afegeixen que tot plegat són pretextos dels treballadors per no presentar-se a aquestes reunions, i recorden que se'n fan des del desembre i només han acudit a tres de les trobades.

Dilluns vinent hi ha convocada la primera reunió entre ambdues parts amb presència dels mediadors de la Generalitat.

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha demanat aquest dijous "responsabilitat" als sindicats de TMB i no descarta serveis mínims del 60% o el 70% durant els dies de la fira.

stats