Montilla acusa Miguel Sebastian de mentir atribuint-li responsabilitats sobre el Castor

L'expresident de la Generalitat i exministre d'Indústria diu que va ser Sebastián qui va dur al consell de ministres el magatzem de gas

L'expresident de la Generalitat i exministre d'Indústria José Montilla s'ha defensat de les acusacions de l'exministre Miguel Sebastian, que va succeir-lo al capdavant d'Indústria, assegurant que menteix quan li atribueix la clàusula milionària del projecte Castor. Montilla ha dit a 'Catalunya Ràdio' que va ser el propi Sebastián qui va portar aquesta mesura al consell de ministres quan ocupava el càrrec al capdavant d'Indústria.

Montilla ha insistit que ell va ser al ministeri d'Indústria dos anys abans que s'aprovés el projecte Castor i que va ser Sebastián qui el va dur perquè l'aprovés el consell de ministres. "Aquest senyor està mentint estrepitosament", ha assegurat l'expresident i actual senador socialista.

"Jo em vaig trobar coses quan vaig arribar al ministeri, però de les coses que vaig dur al consell de ministres el responsable sóc jo", ha reiterat Montilla davant les acusacions de l'exministre Sebastián, que ha dit en una entrevista a l'ARA que no va tenir res a veure.

També ha recordat que la Generalitat, presidida per ell mateix, va presentar una al·legació advertint que el magatzem de gas Castor, per la seva ubicació, podia portar problemes i va plantejar que l'Institut Geològic de Catalunya en fes un informe.Més continguts de