Economia 12/12/2011

Mor Juan Antonio Sirvent, empresari torroner de les marques El lobo i 1880

Va ser impulsor del Museu del Torró d'Alacant

Efe
1 min

AlacantEl sector torroner espanyol acomiada aquest vespre qui va ser president de l'empresa propietària de marques tan llegendàries com 1880 i El lobo, Juan Antonio Sirvent Arroyo, que ha mort als 77 anys.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Fonts de la mercantil propietària d'aquestes marques, Almendra y Miel, han informat a Efe de la mort de Sirvent Arroyo, que abans d'ostentar la presidència va ser director general des de mitjans de l'última dècada dels 70 fins a finals dels 80.

Al funeral, que ha tingut lloc aquesta tarda al tanatori Santa Faç de Sant Joan d'Alacant (Alacant), hi han assistit nombrosos empresaris i persones relacionades amb el sector torroner, especialment de firmes adscrites al Consell Regulador Xixona i Torró d'Alacant.

Juan Antonio Sirvent Arroyo, nascut el 19 d'agost de 1934, constituïa la novena generació d'aquesta família al capdavant de l'empresa Almendra y Miel, fundada el 1725, i va ser un dels impulsors del Museu del Torró, localitzat a Xixona.

Actualment, el fill de l'ara mort, José Manuel Sirvent, és el director gerent d'aquesta mercantil, mentre que la seva germana, Sagrario Sirvent, és la responsable de l'àrea de màrqueting.

L'empresa, amb mig centenar d'empleats fixos al llarg de l'any, triplica el nombre d'empleats durant la campanya d'elaboració de productes amb vista al Nadal.

stats