Mor Martí Colomer, president d'honor de l'Institut Industrial i expresident de la Federació Espanyola d'Hoquei

Va ser vicepresident de la Cecot entre el 1991 i el 2013

La patronal Cecot i la junta de l'Institut Industrial de Terrassa han comunicat aquest diumenge la mort del president d'honor de l'Institut Industrial i vicepresident de la patronal Cecot entre els anys 1991 i 2013, Martí Colomer.

A més d'empresari, Martí Colomer estava relacionat amb el món de l'hoquei, ja que va ser jugador, àrbitre i president de la Federació Catalana i de l'Espanyola. Com a jugador va jugar 17 temporades al Club Deportiu Terrassa Hockey, entre el 1946 i el 1963, i va ser 11 cops campió de Catalunya i 6 d'Espanya, a més d'arribar dos cops a internacional amb la selecció espanyola. Entre el 1996 i el 2008 va ser president de la Federació Espanyola d'Hoquei i va ser membre del comitè executiu del Comitè Olímpic espanyol.

El president de la Cecot, Antoni Abad, ha afirmat que Colomer va ser un referent per "posar seny en les decisions estratègiques de l'entitat", i l'ha descrit com una persona afable, sàvia, generosa, sensible amb les problemàtiques de l'entorn i les situacions personals desfavorables.

D'altra banda, el president de l'Institut Industrial, Joan Armengol, ha dit que estava "molt implicat a enfortir i fer créixer les relacions amb els diferents agents a Terrassa", i ha destacat el seu interès en els àmbits de la investigació i la innovació en el camp del tèxtil.

Colomer va desenvolupar la seva carrera professional com a empresari tèxtil a l'empresa de tints de filats Tints Colomer SA fins a la seva jubilació, i sota la seva presidència, la Fundació Institut Industrial i Comercial va posar en marxa accions de cooperació social a la ciutat i va incrementar la participació en projectes socials per donar continuïtat a la tasca desenvolupada pels industrials tèxtils al segle XIX i XX.

La Cecot ha comunicat que el funeral se celebrarà aquest dilluns a les dotze del migdia a la capella de la Funerària de Terrassa.

Més continguts de