Mor Isidoro Álvarez, president d'El Corte Inglés

L'empresari, de 79 anys, estava ingressat des de dimecres a Madrid per una insuficiència respiratòria. Ha mort d'una "crisi cardíaca inesperada"

El president d'El Corte Inglés, Isidoro Álvarez, ha mort aquest diumenge a l'edat de 79 anys, segons han confirmat a l'ARA fonts de la cadena de grans magatzems.

En un breu comunicat posterior, l'empresa ha informat que la mort d'Álvarez s'ha produït a primera hora d'aquesta tarda de diumenge a l'Hospital Puerta del Hierro de Majadahona (Madrid) a causa d'una "crisi cardíaca inesperada". Estava ingressat al centre hospitalari des del passat dimecres, dia 10.

Álvarez, que des de fa temps arrossegava problemes pulmonars, va aparèixer per última vegada en públic fa només dues setmanes, el 31 d'agost, després de la junta d'accionistes del grup.

Nascut a Astúries, Álvarez era el nebot i hereu del fundador de la cadena de magatzems, Ramón Areces.

En aquella breu aparició, Álvarez va mostrar alguns símptomes de cansament i va refermar l'exministre Manuel Pizarro com a adjunt a la presidència.

La capella ardent de l'empresari s'instal·larà a la Fundación Ramón Areces - de la qual també n'era president-, al carrer Vitrubio número 5 de Madrid, avui diumenge de 20.00 a 22.00 hores i demà dilluns de 10.00 a 14.00 hores.

Més continguts de