Economia 01/07/2011

Mútua de Terrassa presenta un ERO que afectarà unes 900 persones

L'empresa preveu aplicar suspensions i reduccions de contracte

Redacció
1 min

BarcelonaLa Mútua de Terrassa té previst presentar un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afectaria uns 880 treballadors de l'empresa. D’aquestes unes 730 veuran aplicada una reducció de contracte en temps i salari d’entre un 10 i un 50%. Això afectarà personal de tot tipus però bàsicament el no destinat directament a l’activitat assistencial. I a unes 150, sobretot fisioterapeutes, se’ls suspendrà temporalment el contracte fins que la situació millori.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons informa Terrassa Digital, ara els treballadors de l'empresa tenen un termini per presentar al·legacions a la proposta. A partir d’ara s’inicia un període de quinze dies en què els representants dels treballadors poden presentar al·legacions a la proposta de la direcció. Amb aquesta mesura la Mútua dóna resposta a la disminució dels ingressos degut a les retallades del Departament de Salut. Concretament l’empresa sanitària deixarà d’ingressar 13,5 milions d’euros. Amb les millores de gestió la direcció només es veu capaç de reduir els costos en 5,2 milions d’euros.

L'expedient té una vigència d'un any i els treballadors ja s'hi han oposat recollint més d'11.000 signatures que ahir van entregar a l'alcalde la ciutat.

stats