ENERGIA
Economia 19/03/2012

Gas Natural Fenosa ubica a Vigo el seu Centre d'Excel·lència Hidràulic i Marí

La constitució del CEH es va dur a terme el passat 20 de desembre i fins al moment s'han avaluat un total de 33 propostes

Ara
1 min

BarcelonaEls directius de Fenosa, l'empresa filial de Gas Natural Fenosa especialitzada en energies renovables, van aprovar la ubicació del Centre d'Excel·lència Hidràulic i Marí (CEH) a Vigo. Aquest centre impulsarà activitats que afavoreixin la posició de l'empresa en el coneixement de les noves tecnologies, materials i processos sobre l'aprofitament de l'energia hidràulica convencional i marina.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El nou centre servirà per fomentar i canalitzar iniciatives innovadores procedents d'universitats, empreses i centres d'investigació, que puguin ser traslladades a la fase de desenvolupament o explotació a les instal·lacions de Fenosa a nivell mundial.

La constitució del CEH es va dur a terme el passat 20 de desembre del 2011. Fins al moment, s'han avaluat un total de 33 propostes procedents d'unitats directament implicades amb el centre. Varies d'aquestes propostes ja estan en fase de desenvolupament i corresponen a l'àmbit del medi ambient, seguretat de preses i tecnologies de velocitat variables a instal·lacions hidràuliques.

stats