AUTOMOBILÍSTIQUES
Economia 14/02/2011

Nissan estudia també incrementar la producció del Pathfinder i la NV200

Actualment la fàbrica catalana de la multinacional nipona produeix la furgoneta NV200, el tot terreny Pathfinder i la furgoneta X-83, que es comercialitzen amb els noms de Nissan Primastar, Renault Trafic i Opel Vivaro.

Efe
1 min

BarcelonaLa multinacional Nissan estudia també incrementar a curt o mitjà termini la producció de tot el terreny Pathfinder i la furgoneta NV200 a la seva planta de Barcelona, fet que augmentaria encara més la producció de vehicles anunciada avui mateix per la companyia.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La millora de la competitivitat aconseguida per la planta després de la modificació del conveni col·lectiu per recollir les mesures de contenció salarial i més flexibilitat, que els treballadors de Nissan van acceptar en referèndum, han fet possible que la planta sigui ara candidata a aquests augments de producció en vehicles que ja fabrica.

En l'actualitat, la fàbrica catalana de la multinacional nipona produeix la furgoneta NV200, el tot terreny Pathfinder i la furgoneta X-83, que es comercialitzen amb els noms de Nissan Primastar, Renault Trafic i Opel Vivaro.

stats