AUTOMOBILÍSTIQUES

Aquest increment augmentaria encara més la producció de vehicles anunciada avui mateix per la companyia

Nissan estudia també incrementar la producció del Pathfinder i la NV200

Actualment la fàbrica catalana de la multinacional nipona produeix la furgoneta NV200, el tot terreny Pathfinder i la furgoneta X-83, que es comercialitzen amb els noms de Nissan Primastar, Renault Trafic i Opel Vivaro.


La multinacional Nissan estudia també incrementar a curt o mitjà termini la producció de tot el terreny Pathfinder i la furgoneta NV200 a la seva planta de Barcelona, fet que augmentaria encara més la producció de vehicles anunciada avui mateix per la companyia.

La millora de la competitivitat aconseguida per la planta després de la modificació del conveni col·lectiu per recollir les mesures de contenció salarial i més flexibilitat, que els treballadors de Nissan van acceptar en referèndum, han fet possible que la planta sigui ara candidata a aquests augments de producció en vehicles que ja fabrica.

En l'actualitat, la fàbrica catalana de la multinacional nipona produeix la furgoneta NV200, el tot terreny Pathfinder i la furgoneta X-83, que es comercialitzen amb els noms de Nissan Primastar, Renault Trafic i Opel Vivaro.


Més continguts de