Norwegian duplica la plantilla a Barcelona per cobrir les noves destinacions

La seu de Barcelona passarà de 354 treballadors a 755 l'any que ve

L’aerolínia de baix cost Norwegian es fa forta a Catalunya. L’any que ve duplicarà la plantilla a l’aeroport de Barcelona i passarà dels 354 treballadors actuals a 755, entre personal administratiu, de vol i d’assistència en terra.

El vicepresident de recursos humans de l’aerolínia, Jan Dahm-Simonsen, ha explicat que l’ampliació es fa per cobrir  les noves rutes cap als Estats Units (Nova York, Miami, San Francisco i Los Angeles), que estaran operatives a l’estiu: “És el resultat de l’excel·lent acollida de Norwegian a la ciutat”, ha remarcat Dahm-Simonsen, que també ha afegit que “ l’ampliació és un trampolí per a noves expansions”.

La direcció també ha remarcat que, actualment, la seu corporativa de Barcelona ja no és una oficina territorial per controlar el negoci, sinó que s’ha convertit en centre clau des d’on es gestiona una part important de les operacions del grup, com ara part de les finances, comptabilitat, planificació de rutes, atenció al client o assistència en terra de tots els aeroports del sud d’Europa, entre d’altres. De fet, Norwegian –la tercera aerolínia de baix cost a Europa– és la companyia que més creix al Prat i la quarta en volum de passatgers, amb un augment interanual del 51%. En els últims 12 mesos, fins al 31 d’octubre, havia transportat pràcticament un milió i mig de viatgers des de Barcelona fins a 26 destinacions diferents.