EMPRESES
Economia 18/03/2011

Nueva Rumasa presenta un concurs voluntari de creditors per Cacaolat

El Comitè d'Empresa de la companyia i el sindicat UGT es personaran al concurs de creditors per assegurar-se de la viabilitat dels llocs de treball

Helena Esteves
1 min

BarcelonaNueva Rumasa ha presentat avui un concurs voluntari de creditors per Cacaolat, amb el que ja són quatre les empreses de la família Ruiz-Mateos que es troben en suspensió de pagaments.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El concurs de Cacaolat serà tramitat pel Jutjat del Mercantil número 6 de Barcelona. El Comitè d'Empresa de la companyia i el sindicat UGT es personaran al concurs de creditors per assegurar-se de la viabilitat dels llocs de treball i ja han demanat que la família Ruiz-Mateos deixi la gestió als administradors concursals. A més, els representants dels treballadors han sol·licitat a la Generalitat que busqui inversors perquè l'empresa no marxi de Catalunya.

Segons la plantilla, que s'ha concentrat davant de la planta de Barcelona, per protestar per la situació que ha portat al concurs de creditors presentat avui, els principals efectes de la situació financera de Nueva Rumasa és que una part dels treballadors té pendent una mensualitat i que hi ha problemes amb el subministrament de productes procedents d'altres empreses del grup.

Cacaolat té una plantilla de 500 treballadors, 400 dels quals a les plantes de Barcelona i Parets del Vallès, i 100 més a la planta de Saragossa.

stats