EMPRESES
Economia 09/02/2011

Nutrexpa ven la seva fàbrica de galetes de Jaén al grup Siro

L'empresa catalana, fabricant de Cola Cao i Nocilla, vol concentrar a Madrid, Cantàbria i Portugal la producció de galetes

Redacció
1 min

BarcelonaL'empresa catalana Nutrexpa, fabricant de marques com Cola Cao i Nocilla, ha arribat a un acord amb el grup Siro per vendre's la fàbrica de galetes que té a Jaén. Segons van informar ambdues empreses, és un acord vinculant que ha quedat supeditat a l'aprovació definitiva per part de Competència.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Nutrexpa va adquirir la fàbrica de galetes al grup SOS quan va comprar Cuétara el 2009, una operació que li va costar 215 milions d'euros. Siro s'ha compromès a mantenir a Jaén l'activitat i la plantilla.

La companyia catalana va justificar que la venda a Jaén respon a l'estratègia de l'empresa de centrar la seva producció de galetes a les plantes de Villarejo de Salvanés (Madrid), Reinosa (Cantàbria) i Pombal (Portugal).

Siro és proveïdor de Mercadona des de 2004. Fabrica galetes, pasta, pa de motlle, pastisseria i brioixeria. Té 22 centres de treball i l'any passat va facturar 410 milions d'euros.

stats