Publicitat
Publicitat

INFRAESTRUCTURES

OHL estudiarà augmentar la seva presència a Abertis a "baix preu"

El grup, presidit per Juan Miguel Villar Mir, controlarà el 14,95% del capital d'Abertis quan s'executi l'operació pactada fa unes setmanes amb la concessionària

El president del grup OHL, Juan Miguel Villar Mir, ha anunciat avui que la companyia estudiarà augmentar "a baix preu" la seva presència a Abertis, on controlarà el 14,95% del capital quan s'executi l'operació pactada fa unes setmanes amb la concessionària.

"Si tornem a tenir alguna ocasió d'augmentar la participació a Abertis a un preu baix, ho estudiarem sens dubte", ha assegurat avui Villar Mir durant la seva intervenció a la junta d'accionistes d'OHL.

Durant la roda de premsa prèvia a la junta, Villar Mir ha explicat que, si bé "no hi ha res pactat" respecte a augmentar la seva presència en la concessionària catalana, OHL té "excel·lent relació i esperit de col·laboració" amb Abertis i la "ment oberta a eventuals noves col·laboracions".

L'acord aconseguit fa unes setmanes suposa que OHL rebrà un 10% d'Abertis
valorat en 1.000 milions d'euros a canvi de la seva participació a OHL Brasil, que opera en 9 autopistes. A més es cancel·laran els passius d'OHL vinculats a aquest paquet 530 milions i el grup presidit per Villar Mir rebrà en efectiu aproximadament 200 milions d'euros més.

De la seva banda, Abertis es quedarà amb el 60% d'OHL Brasil, que està valorat en 1.530 milions d'euros, així com amb tres concessions de peatge més que OHL gestiona a Xile, valorades en 200 milions.

Més continguts de