Oryzon ja val a borsa menys del que valia abans de traslladar la seu fora de Catalunya

La forta pujada que va viure just després d'anunciar el trasllat es desinfla en una setmana

Oryzon Genomics, la primera companyia que va anunciar que s'enduia la seu a fora de Catalunya després del referèndum de l'1-O, ja ha perdut a borsa tot el valor que va guanyar quan va anunciar el trasllat.

L'empresa fundada per Carlos Buesa va anunciar fa 7 dies que traslladava la seu social de Cornellà de Llobregat a Madrid, a causa de la situació política.

El dia 3 d'octubre l'acció d'Oryzon al mercat continu va tancar a 1,790 euros, després de patir una caiguda del 4,28%. Aquella nit, amb el mercat tancat, Oryzon va anunciar el canvi de seu i en la següent sessió, la del dia 4 d'octubre, es va disparar quasi un 13%, fins als 2,020 euros.

La biotecnològica Oryzon trasllada la seva seu a Madrid

L'endemà, el 5 d'octubre, la cotització va continuar l'escalada, de forma més moderada, fins als 2,049 euros, amb una pujada d'un 1,44%. Però el rebot es va frenar i divendres passat l'acció ja va patir un descens del 7,17% i va tancar a 1,902 euros. El descens va continuar dilluns, quan va perdre un 2,21% i s'ha aprofundit aquest dimarts amb una caiguda del 5,16%, de manera que queda la cotització en 1,764 euros, per sota dels 1,790 euros que valia el 3 d'octubre quan va anunciar el trasllat.

Més continguts de