Economia 09/11/2011

Piaggio estudia fabricar components industrials a la planta de Derbi a Martorelles

L'empresa italiana ratifica el compromís de mantenir l'activitat a Catalunya fins el juliol, però, obre la possibilitat de destinar alguna activitat industrial pròpia

Acn
1 min

BarcelonaPiaggio ha ratificat el compromís de mantenir l'activitat de Derbi fins el juliol a Martorelles, però, obre la possibilitat de destinar alguna activitat industrial pròpia si és viable reubicar la fabricació d'alguns dels components industrials del grup, segons ha confirmat a l'ACN Joan Sureda, director general d'Indústria. Sureda es va reunir aquest dimarts a Itàlia amb el president de Piaggio el qual li va ratificar el compromís de mantenir la càrrega de treball de producció de motos fins el juny, abans del trasllat de la producció a la localitat italiana de Scorzé. Un grup de directius italians viatjaran a Barcelona en tres setmanes per informar del resultat d'aquesta possibilitat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Piaggio també va ratificar la seva decisió de traslladar la fabricació de motos de la planta de Martorelles a la localitat italiana de Scorzé, amb l'objectiu de reordenar la producció de motos en un moment que el mercat és víctima d'una forta contracció de les vendes a tot Europa. Tot i això, en el transcurs de la reunió, els directius italians van plantejar a Joan Sureda que, a més de ser proactius en intentar trobar una solució de tercers perquè es quedi la planta de Martorelles, a l'estil de l'acord de Sony a Viladecavalls, s'havia obert la possibilitat d'estudiar la ubicació al centre del Vallès d'una o diverses línies de producció de components industrials del propi grup.

stats