Publicitat
Publicitat

INDÚSTRIA

Panrico, a punt de presentar un ERO per a totes les seves fàbriques

El fabricant de Donuts i Bollycao podria presentar l'expedient a Madrid, cosa que dificultaria la supervivència de la fàbrica de Santa Perpètua de la Mogoda, on hi treballen 464 persones.

Les negociacions entre Panrico i el director general de relacions laborals de la Generalitat, Ramon Bonastre, han acabat sense acord. L'empresa d'alimentació, que s'ha reunit aquest dimecres amb el representant del Govern, vol millorar la productivitat de la fàbrica de Santa Perpètua de la Mogoda. Actualment assegura que hi perd 200 milions d'euros a l'any. El centre de producció, on s'hi fabriquen Donuts i Bollycao entre d'altres productes, té 464 treballadors.

La direcció assegura que les pèrdues són insostenibles i, si en una setmana no hi ha reacció per part dels sindicats, presentarà un expedient de regulació d'ocupació (ERO) a tot el grup.

Això implicaria que l'ERO es presentarà a Madrid. Si es confirma, l'autoritat laboral que legislarà sobre aquest ERO serà el Ministeri de Treball, i no el Departament d'Ocupació i Empresa. Això dificultarà que la fàbrica de Santa Perpètua es mantingui oberta perquè, simplement, serà considerada com "una fàbrica més" de totes les que Panrico té a Espanya, segons han explicat fonts de la negociació.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT