ECONOMIA
Economia 13/04/2011

Les zones "prime" de Passeig de Gràcia i Diagonal registren ajustos en el preu del lloguer dels locals comercials

Els sectors més actius continuen sent l'"hostaleria", amb gairebé la meitat de l'ocupació total dels locals comercials i "moda i complements", que representa el 19%

Helena Esteves
1 min

BarcelonaEl mercat de lloguer de locals comercials de Barcelona ha registrat una lleu recuperació pel que fa als preus, durant el 2010, encara que alguns eixos comercials de la zona "prime" han experimentat ajustos. Destaca el cas de l'Avinguda Diagonal, en què s'ha registrat un ajust de les rendes superior al 15% i del Passeig de Gràcia, amb una disminució de preu de lloguer propera al 3%.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Quant a la disponibilitat de locals, mentre es pràcticament nul·la al Portal de l'Àngel i Pelai, ha disminuït pràcticament en totes les vies.

Per sectors d'activitat, els més actius continuen sent l'"hostaleria", amb gairebé la meitat de l'ocupació total dels locals comercials i "moda i complements", que representa el 19%. En aquelles vies on la disponibilitat és nul·la o molt limitada i on existeix una demanda activa d'espais per part d'operadors comercials, s'ha mantingut activa la figura del "key money" (traspàs).

stats