Economia 25/07/2012

"Perduts", la portada del diari francès 'Libération' dedicada a Espanya

El diari avisa a primera plana aquest dijous que els plans successius d'Europa no eviten que Espanya s'enfonsi

Ara
1 min
Portada Libération 26 juliol 2012

BarcelonaEl diari francès 'Libération' dedica una pessimista portada a Espanya. Sobre una gran bandera espanyola titula en castellà amb una sola paraula: "Perduts".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

A sota hi afegeix que els plans successius d'Europa no han evitat que l'Estat s'enfonsi en la crisi i assegura que els "madrilenys" veuen com el seu país retallat.

A la informació de dins el rotatiu augura un "estiu calent per a una Espanya seca" i repassa els punts crítics de les finances estatals.

No és la primera vegada que el diari francès dedica una portada als problemes espanyols. El dia després del rescat va titular amb un "SOS Espanya" i havia dedicat abans una portada similar a Grècia fa mesos, quan el llavors primer ministre, George Papandreuu, va anunciar la intenció de convocar un referèndum.

El diari francès va pintar tota la portada de blau cel i hi va escriure "Caos" en grec, amb un greu comentari complementant la traducció.

Per la seva banda, el rotatiu uruguaià 'El Observador' demanava aquest dimecres, a la seva portada, "Rescatin a Espanya", la gràfica imatge de l'esquelet d'un toro.

stats