EMPRESARI
Economia 12/04/2011

Piqué incorporarà a Marc Puig i Joan B. Culla a la junta del Cercle d'Economia

Cauen Joaquim Boixareu, Sol Daurella, Ramon Roca i Joan Roca

Ignasi Pujol
1 min

BarcelonaEl president de Vueling i exministre dels governs d'Aznar, Josep Piqué, ha presentat avui la llista definitiva de membres que l'acompanyaran a la nova junta del Cercle d'Economia, institució que tornarà a presidir (ja ho va fer el 1995 i 1996, abans de ser nomenat ministre) el proper 3 de maig.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Les principals novetats a la junta són Marc Puig, president executiu del grup de perfumeria Puig i Joan B. Culla, professor d'història contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El nou president del Cercle mantindrà als tres vicepresidents actuals (el quart és ell mateix): Josep Oliu (Banc Sabadell), Artur Carulla (Agrolimen) i el catedràtic Antón Costas. José Manuel Lara (Planeta), expresident del Cercle i membre de la junta fins el febrer del 2010, tornarà a la directiva. També es mantenen a la junta Josep Ramoneda (CCCB), el notari Juan-José López Burniol, Alfred Pastor (Iese), Miquel Nadal (RACC) i Àngel Simón (Agbar), a qui van postular com a candidat alternatiu a la presidència.

Entre les noves incorporacions destaquen Javier Faus (FC Barcelona), Jordi Gual (La Caixa), Marta Lacambra (CatalunyaCaixa), Amancio López (Hotusa), Ferran Rodés (Havas Media) i l'exconseller Francesc Homs.

Per contra, cauen de la junta Francesc Boada (Abantia), Joaquim Boixareu (Irestal), Sol Daurella (Cobega), Ramon Roca (Ros Roca), Joan Roca (Roca Junyent), Leopoldo Rodés (Media Planning) i Joaquim Triadú (PwC).

stats