Port Aventura va ser el sisè parc temàtic més visitat d'Europa el 2018

El rànquing europeu el va encapçalar Disneyland París

El parc temàtic Port Aventura va ser el sisè amb més visitants d'Europa l'any passat, segons l'informe anual del sector elaborat per la consultora nord-americana Aecom.

En total, el complex català va rebre 3,6 milions de visitants, els mateixos que l'any anterior, als qual cal afegir 350.000 visites al parc aquàtic bessó de Port Aventura, Caribe Aquatic. A més, el veí Ferrari Land va sumar un altre milió. Així doncs, la suma de les tres opcions d'oci del recinte va sumar uns cinc milions de visitants.

Ferrari Land vol ser el passaport cap als 5 milions de visitants a Port Aventura

L'altre parc espanyol entre els 20 més visitats d'Europa va ser Parque Warner, a Madrid, amb 2,1 milions de visitants. El rànquing europeu va estar encapçalat per Disneyland París, amb 9,8 milions de visites, quasi un 2% més que el 2017. En segona i tercera posició s'hi van situar l'alemany Europa Park i l'holandès Efteling, amb 5,4 milions i 5,7 milions, respectivament.

De fet, Walt Disney Attractions –filial de parcs d'oci del grup nord-americà Disney– va ocupar els tres primers llocs de la classificació mundial per visitants. Amb 20,8 milions, el parc d'atraccions amb més visites va tornar a ser Magic Kingdom, ubicat dins del complex Walt Disney World, a Florida. En segona posició va quedar Disneyland, a Califòrnia, amb 18,6 milions de visitants, i, en tercera, Tokyo Disneyland, al Japó, amb un total de 14,6 milions.

Més continguts de