Els nous amos de Pronovias nomenen Amandine Ohayon nova directora general

La primera executiva de la firma de moda nupcial haurà d'accelerar el creixement internacional

Pronovias, la firma catalana de moda nupcial que va ser adquirida l'any passat per BC Partners, ha nomenat Amandine Ohayon nova directora general, en substitució d'Andrés Tejero. La nova primera executiva prendrà les regnes de la firma el primer de març.

La companyia ha informat aquest dimarts del canvi de primer executiu. BC Partners va anunciar l'estiu passat la compra del 90% de Pronovias per 550 milions d’euros, mentre que el seu fundador i únic propietari de la marca fins llavors, Alberto Palatchi, en va conservar un 10%. Palatchi va ser un dels empresaris que més es van posicionar en contra del Procés, cosa que li va suposar les felicitacions de la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría.

La nova primera executiva de la companyia de moda nupcial té darrere seu una carrera de més de 20 anys en companyies del sector del luxe internacional, amb llançament de productes, publicitat patrocini, màrqueting i acceleració de les vendes per a empreses com L'Oréal, Lancôme, Kiehl's, Shu Uemura, Biotherm, Armanu i YSL.

La seva última etapa l'ha fet a L'Oréal Luxe al Regne Unit i Irlanda, on ha desenvolupat un enfocament multicanal de les vendes i ha potenciat el 'retail', la comunicació digital i els recursos humans.

Com a primera executiva de Pronovias, tindrà com a objectiu accelerar el desenvoluplament global de la companyia, segons ha informat l'empresa.

Ohayon substituirà Andrés Tejero Sala, que era conseller delegat i vicepresident de Pronovias des del setembre del 2014. Quan va arribar al càrrec, Tejero ja formava part del comitè estratègic de la companyia, i abans havia estat director general de l'Institut d'Empresa Familiar (IEF). Abans, el directiu havia exercit diversos càrrecs en companyies com Telefónica i Veo Televisión.

Tejero havia substituït Manuel Ehrensperger, provinent de la firma de joieria Swarovski, que va estar poc més d'un any al càrrec.

L'actual president de Pronovias i soci director de BC Partners ha destacat el perfil de líder "col·laboratiu" de la nova directora general, així com el seu coneixement del mercat del luxe, que permetrà el desenvolupament internacional de la companyia, "sobretot a l'Amèrica del Nord".

Més continguts de