Publicitat
Publicitat

"Puerta de Hierro es reinventa per no fer fora els titulars de targetes 'black'", a 'El Economista'

"L'elitista club de golf canvia els seus estatuts per no haver d'expulsar els socis implicats en el cas de les targetes en negre de Caja Madrid, com Rato i Spottorno"

Aquests són els titulars de les portades de diaris econòmics d'aquest divendres:

-'El Economista': "Puerta de Hierro es reinventa per no fer fora els titulars de targetes 'black'", a 'El Economista'. I al subtítol afegeix: "L'elitista club de golf canvia els seus estatuts per no haver d'expulsar els socis implicats en el cas de les targetes en negre de Caja Madrid, com Rato i Spottorno". També destaca: "Les borses es posen en positiu aquest any amb pujades de més del 3%" i "Iberdrola salva Navantia amb un contracte de 160 milions en renovables".

-'Expansión': "Bankia vol que el FROB indemnitzi per la OPV", i afegeix: "El banc que presideix Goirigolzarri no preveu compensar l'inversor institucional". També destaca en titulars: "Escac de l'Audiència Nacional dels ERO"; "British Airways i Iberia presenten una oferta de compra per Aer Lingus" i "Espanya i França, més a prop de la interconnexió" i "Altadis es prepara per vendre els seus puros habanos als EUA".

-'Cinco Días': "Energia sense fronteres" i al subítol: "Espanya, França i Portugal pacten per impulsar les interconnexions". Altres titulars: "IAG vol Aer Lingus per créixer al saturat Heathrow", "El nou impost al petroli tindrà tres tipus, en funció dels barrils extrets" i "Repunt de la borsa i caiguda del deute".

2018 anàlisi

Més continguts de