Publicitat
Publicitat

Puja el preu del tabac

Fortuna, Nobel, Ducados Rubio i Ducados Blanco s'encareixen 10 cèntims. El tabac de cargolar serà entre 10 i 20 cèntims més car segons la marca. Aquest increment del preu se suma al que ja va aplicar fa unes setmanes British American Tobacco a Lucky Strike i Pall Mall, entre d'altres

Altadis ha encarit deu cèntims les seves principals marques de cigarretes, entre elles Fortuna i Nobel, després de la publicació avui dels nous preus del tabac al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE). Fortuna i Nobel passen dels 3,75 euros als 3,85, mentre que Ducados Rubio costa 3,70 euros, en comptes dels 3,60 que costava fins ahir. Per la seva banda, Ducados Negro eleva el seu preu des dels 3,85 euros a 3,95 euros.

L'empresa també ha augmentat el preu del seu tabac de picada (el popular tabac de cargolar). D'aquesta manera, el Fortuna  de 20 grams passa de 2,40 euros a 2,50, mentre que 30 grams d'Orígens costarà 3,70 euros, 20 cèntims més que fins ara.

British American Tobacco (BAT) va apujar a finals d'abril 10 cèntims el preu del paquet de Lucky Strike i Pall Mall, fins a 3,85 euros i 3,60 euros, respectivament.


Més continguts de