AEROPORT

Pyrenair comença a operar a l'Aeroport de Lleida-Alguaire amb els vols al 90% d'ocupació

La companyia operarà vols a Madrid i Vigo els divendres i diumenges durant les properes cinc setmanes, i en total oferirà uns 6.000 seients

L'aerolínia Pyrenair, especialitzada en turisme d'esquí, comença a operar aquest diumenge a l'Aeroport de Lleida-Alguaire dues noves rutes que enllaçaran amb Vigo i Madrid. Segons ha confirmat el president de la companyia, Hugo Puigdefábregas, els dos primers vols arribaran a Ponent pràcticament plens, amb més d'un centenar de passatgers en total, que passaran els propers cinc dies a les estacions d'esquí del Pirineu, sobretot a les andorranes i lleidatanes.

La companyia operarà vols a Madrid i Vigo els divendres i diumenges durant les properes cinc setmanes, en els quals s'oferiran uns 6.000 seients. A més, també arribaran esquiadors canaris que disposaran d'ofertes fent escala a Madrid.

El primer vol de Pyrenair aterrarà a l'aeroport de Lleida-Alguaire a les 15.50 hores procedent de Madrid. En canvi, el vol de Vigo arribarà a l'aeroport lleidatà a les 21.15 hores. Tots dos avions registren una ocupació propera al 90%, tot i que els trajectes en sentit invers aniran buits, segons fonts de la companyia.

Això es deu al fet que l'aerolínia ofereix paquets de cap de setmana o de cinc dies als turistes madrilenys, gallecs i canaris, per esquiar a les estacions d'esquí lleidatanes, andorranes i a Cerler, a Osca. Bona part dels més de 100 passatgers que aterraran aquest diumenge a Lleida-Alguaire tenen Andorra com a destinació.

Pel que fa als preus, el paquet de cinc dies des de Madrid amb el vol, l'hotel i el forfet inclòs és d'uns 315 euros, i des de Vigo, de 420 euros. Només el vol entre Madrid i Lleida costa 100 euros, i entre Lleida i Vigo 190 euros. Els lleidatans també podran anar en avió a Madrid o Vigo, sempre que quedin places en el vol de retorn dels esquiadors o turistes.

Més continguts de