Publicitat
Publicitat

Qantas cancel·la indefinidament tots els seus vols

La decisió pot afectar més de 70.000 passatgers i suposarà pèrdues de 15 milions d'euros diaris

Decisió sense precedents a l'aerolínia australiana Qantas, que ha anunciat aquest dissabte que suspèn de forma indefinida tots els seus vols, nacionals i internacionals, i que tancarà a partir de dilluns per la vaga que està duent a terme el personal de terra. 

Es preveu que aquesta decisió afecti 70.000 passatgers d'arreu del món que resultaran afectats per la cancel·lació immediata de 600 vols. La companyia s'exposa a pèrdues operatives d'uns 15 milions d'euros diaris.

El conflicte entre la companyia aèria i els treballadors, que fa un mes que dura, ha portat el ministre de Transport australià, Anthony Albanese, a actuar d'urgència davant dels tribunals laborals del país per intentar resoldre la disputa.

Per ara, el director gerent de Qantas, Alan Joyce, ha dit que "tanquem fins que els sindicats retirin les reclamacions més extremes i arribin a un acord amb nosaltres", i ha titllat de "demandes impossibles" les reivindicacions sindicals. Els treballadors exigeixen un increment salarial i s'oposen al pla de retallada de la companyia.Més continguts de