Economia 25/09/2011

Què paguen els rics?

Els experts en fiscalitat reclamen un impost específic per a les grans fortunes més enllà de la recuperació del de patrimoni

Ara
1 min
Què paguen els rics?

BarcelonaÉs just el sistema fiscal espanyol? A. Durán-Sindreu considera que "se n'ha desnaturalitzat la progressivitat". Les grans fortunes estan massa ben tractades? Guillem López Casasnovas creu que sí. Són dues respostes a les dues preguntes que hem fet a quatre experts en el dossier 'La batalla dels impostos', per intentar aclarir què paguen les classes més acomodades, què tributen i de què s'escapen.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'ARA ha consultat aquestes qüestions a Valentí Pich, president del Consell General de Col·legis d'Economistes, Heribert Pedrol, soci de Gómez-Acebo & Pombo, Guillem López-Casasnovas, catedràtic d'economia de la UPF i A. Durán-Sindreu, soci director de Durán-Sindreu arran de la polèmica sobre la recuperació de l'impost de patrimoni.

Els paradisos fiscals, les 'sicav' i els impostos específics que reclamen els experts per als rics són conceptes claus del reportatge.

Podeu llegir-lo a l'ARA PREMIUM.

stats