Economia 19/11/2012

30 empreses del Quebec vénen a Catalunya a buscar centenars de treballadors

El 29 de novembre hi haurà entrevistes a Barcelona amb els candidats. Els perfils demandats són enginyers, tècnics del sector metal·lúrgic, personal sanitari, de la indústria aeroespacial i del sector TIC

Ara
1 min

BarcelonaUna trentena d'empreses del Quebec aterraran a Barcelona el 29 de novembre amb centenars d'ofertes de feina que esperen cobrir amb treballadors catalans de perfils relacionats amb l'enginyeria, el sector del metall, el personal sanitari, la indústria aeroespacial i el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Les empreses faran entrevistes a candidats preseleccionats per cobrir centenars de vacants. La visita a Barcelona es fa sis mesos després que se celebressin unes jornades informatives, en què milers de professionals catalans van poder saber les necessitats i conèixer el funcionament del mercat laboral del Quebec.

Es tracta de la setena edició de les Jornades del Quebec, una iniciativa que també tindrà lloc els dies 1 i 2 a París. El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha col·laborat amb la iniciativa i la preselecció de candidats que s'entrevistaran per marxar a treballar en qualsevol dels sectors demandats durant els propers mesos.

Les ofertes de feina i els perfils de les empreses figuren a la pàgina web Journées Quebec, en què els candidats poden inscriure's gratuïtament i accedir a la informació de l'activitat que organitza el ministeri d'Immigració i Comunitats Culturals del Quebec i Emploi-Quebec.

stats