Economia 12/03/2012

Rajoy reitera que amb la reforma laboral Espanya s'apropa a Europa

El president espanyol no ha fet cap menció a les manifestacions contra la reforma laboral ni a la convocatòria de vaga general el 29 de març

Joan Faus
1 min

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha reiterat avui que la reforma laboral aprovada per l'executiu té com a objectiu apropar el marc laboral espanyol al d'altres països europeus que “han suportat millor la crisi” i no han patit un augment tan pronunciat de l'atur.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aquesta ha estat l'única referència a la reforma laboral que ha fet Rajoy en el discurs que ha pronunciat abans de reunir-se al palau de la Moncloa amb representants de 26 associacions de proveïdors de les administracions públiques.

El president no ha fet cap menció a les manifestacions d'ahir contra la reforma laboral ni a la convocatòria de vaga general del 29 de març, però ha donat a entendre que no li tremolarà el pols davant l'oposició d'alguns sectors. En aquest sentit, ha subratllat que el govern està adoptant “decisions difícils amb la convicció que és el que Espanya necessita”. “El que més mal fa a Espanya és no fer res”, ha afegit.

stats