Economia 19/09/2012

De Guindos dubta que s'imposin condicions molt dures si Espanya demana el rescat

El ministre d'Economia demana no prestar "gaire atenció" a les paraules que va pronunciar ahir el president de l'Eurogrup, Jean-Claude Juncker, que va dir que si el govern espanyol demana ajuda a Europa les condicions que s'imposarien a Espanya serien "molt dures"

Joan Faus
1 min

MadridEl ministre d'Economia, Luis de Guindos, ha demanat aquest dimecres no prestar "gaire atenció" a les paraules que va pronunciar ahir el president de l'Eurogrup, Jean-Claude Juncker, que va dir que si el govern espanyol demana ajuda a Europa les condicions que s'imposarien a Espanya serien "molt dures".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"No som partidaris de la rigidesa", ha dit el ministre en una conversa informal amb periodistes al Congrés de Diputats. "Rescat? Quin rescat", ha afegit en ser preguntat sobre la possibilitat que Espanya demani al fons de rescat que compri deute sobirà.

Sense deixar gaire clar a què es referia, De Guindos ha assegurat que "hem d'estar tranquils" i que l'executiu està preparat per "adoptar les mesures que siguin necessàries".

stats