Economia 21/05/2012

Rajoy descarta investigar el cas Bankia al Congrés

El president del govern espanyol assegura que el ministre De Guindos "explicarà tot el que sigui convenient explicar"

Efe
1 min

ChicagoEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha rebutjat avui crear una comissió d'investigació parlamentària sobre Bankia perquè tampoc es van constituir en casos anteriors, com el de Caja Castilla-la Mancha, i ha recordat que el ministre d'Economia, Luis de Guindos, donarà explicacions al Congrés.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En roda de premsa a Chicago en el marc de la cimera de l'OTAN, Rajoy ha estat preguntat per la possibilitat que hi hagi una investigació parlamentària del cas de Bankia i ha garantit que De Guindos "explicarà tot el que sigui convenient explicar", igual que el subgovernador del Banc d'Espanya.

Ha recordat a més que quan en el passat es va plantejar una comissió d'investigació sobre el cas de Castella-la Manxa no va ser acceptada pels socialistes i que s'ha optat per crear a la cambra baixa una subcomissió centrada exclusivament en el sector financer.

Segons la seva opinió, el "raonable" és que sigui en aquest fòrum on s'analitzin els casos de Bankia, de la CAM, de Cajasur o de qualsevol altra entitat intervinguda pel FROB, i on es donin les explicacions que es considerin "oportunes i convenients".

stats