POLÍTICA FISCAL
Economia 29/11/2011

Rajoy va prometre als grans empresaris que suprimirà l'impost de patrimoni

El futur president va dir que així ho faria si guanyava les eleccions. Aquesta revelació la va fer durant una trobada privada amb els principals homes de negocis de Barcelona i Madrid

Ferran Casas / àlex Font Manté
1 min
Rajoy va prometre suprimir patrimoni

BarcelonaMariano Rajoy no només ha renegat públicament de l'impost de patrimoni que al setembre va recuperar l'encara president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, després d'haver-lo suprimit el 2008. En petit comitè, reunit amb alguns dels principals empresaris de Barcelona i Madrid, el líder popular es va comprometre a fer marxa enrere i suprimir l'impost si guanyava les eleccions, com així va ser.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Durant una trobada amb el lobi Pont Aeri –que aplega influents personalitats i grans empresaris–, el líder del PP es va comprometre a derogar l'impost de patrimoni, segons han confirmat a l'ARA diversos convidats a l'àpat.

La Generalitat de Catalunya està a l'espera del que Rajoy decideixi oficialment tan aviat com arribi a la presidència. De totes formes, el president es va comprometre davant del conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, a apujar el mínim exempt (que actualment és de 108.000 euros a Catalunya davant dels 700.000 euros que va establir l'Estat).

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM

stats