Publicitat
Publicitat

ReImagine Food amplia capital i aterra als EUA

L’alimentació del futur també atrau els empresaris tradicionals del sector. Segons ha pogut saber l’ARA, el centre d’innovació en alimentació ReImagine Food ha incorporat al seu consell d’administració Paloma Figueras-Dotti Daurella, cosina de la consellera delegada de l’embotelladora Coca-Cola Iberian Partners, Sol Daurella, i l’inversor català Lluís Seguí, cofundador del fons Miura. L’empresària -que és als consells dels grups Cacaolat i Cobega- ha adquirit el 10% del capital a l’empresa, mentre que Seguí, que també és president del grup de restauració Guzmán, ha adquirit el 5% dels títols.

Tots dos directius entren a l’accionariat a títol individual, a través de les seves pròpies societats patrimonials, però no han volgut comunicar el volum de la seva aportació. Així doncs, se sumen a l’empresa de pa congelat i brioixeria Europastry, al fabricant de cosmètics Natura Bissé i a l’advocat Emilio Cuatrecasas, que formen part de ReImagine Food des dels seus inicis.

Nova seu a Washington

La companyia també vol un tros del pastís americà. El projecte tecnològic estrenarà la setmana vinent una delegació a Washington. La nova oficina a la capital americana compta amb un equip de tres persones dedicat a buscar oportunitats de negoci en el sector alimentari. Concretament, posarà el focus en l’aplicació de la tecnologia per resoldre problemes globals com ara l’obesitat o el malbaratament de menjar. Per què a Washington i no a Silicon Valley? El seu conseller delegat, Màrius Robles, defensa que l’empresa va descartar instal·lar-se a la capital tecnològica del món per l’elevat cost de vida. Apunta que a Washington hi ha un nombre més elevat de fundacions i mecenes que ajudarien a reforçar el múscul financer del centre. L’empresa està negociant acords estratègics amb institucions com el Banc Mundial o la Universitat de Georgetown per compartir projectes d’innovació. L’any que ve el centre preveu obrir una altra seu a Singapur -on ja compta amb quatre clients importants- i no descarta obrir oficines en altres ciutats americanes.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT