ECONOMIA
Economia 11/08/2011

L'Íbex tanca amb uns guanys del 3,56% empesa per Wall Street

L'índex nord-americà d'industrials, el Dow Jones, acumulava a mitja tarde un creixement del l'2,35% i ha donat oxigen a l'Íbex que ha acabat tancant amb uns guanys del 3,56%.

Redacció
1 min
Les borses europees reboten aquest dijous després de les fortes caigudes de dimecres / EFE

BarcelonaL'obertura de la borsa de Nova York ha començat en positiu, amb un ascens de l'1,61% que ha alleugerit les caigudes que acumulaven els parquets europeus. Amb alguna recaiguda, l'Íbex-35 ha començat a pujar i finalment, a les 17:35, ha tancat amb un increment del 3,56% recuperant els 8.000 punts i Wall Street continuava creixent amb uns guanys del 2,35%.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El rebot de les borses europees d'aquest matí ha tornat després d'haver-se desinflat al llarg del matí, quan els números vermells s'han generalitzat als selectius de referència com Frankfurt, Londres i París.

Pel que fa als mercats asiàtics, l'índex Nikkei de la Borsa de Tòquio ha caigut un 0,6% per la inquietud sobre l'economia dels EUA i els problemes de deute a Europa, encara que les pèrdues s'han moderat al final de la sessió gràcies a les pujades d'altres places asiàtiques. L'índex general de la borsa de Xangai ha pujat en tancar la sessió un 1,27%, i l'índex Kospi del mercat sud-coreà ha guanyat el 0,62%.

stats