Publicitat
Publicitat

EMPRESA

Reig Jofré va facturar 110 milions d'euros el 2011, un 6,7% més que l'any anterior

La farmacèutica ha obert una oficina comercial al Regne Unit i ha segellat un contracte per distribuir antibiòtics a Hong Kong

La farmacèutica Reig Jofré, amb seu a Sant Joan Despí (Baix Llobregat), va facturar un total de 110 milions d'euros l'any 2011, una xifra que suposa un augment del 6,7% en relació amb les vendes del 2010, que van arribar als 103 milions d'euros.

El volum de negoci internacional del grup va augmentar durant el 2011 i va passar del 50 al 53%. Actualment, els seus productes –que es fabriquen a Espanya– són presents a 50 països arreu del món. A més, la companyia està negociant la seva entrada a Txèquia, Hongria, Noruega, Japó, Corea, Pakistan, Egipte i Algèria.

La farmacèutica ha obert una oficina comercial al Regne Unit després de guanyar un contracte per subministrar un protector gàstric als hospitals de les regions del centre i sud-est d'Anglaterra. El grup ha segellat també un contracte per distribuir a Hong Kong antibiòtics per a infeccions en l'àmbit hospitalari que la companyia fabrica a la seva planta de Toledo.

Més continguts de